Stap voor stap alles geregeld.

Ondernemers 


Door mijn achtergrond bij ABN AMRO Bank in diverse functies ben ik gewend om een gesprekspartner te zijn voor ondernemers. Een scheiding kan voor een onderneming het faillissement betekenen. De ondernemer heeft vaak jarenlang keihard gewerkt voor het bedrijf en wil dit natuurlijk voorkomen! Aan de andere kant kan het voor de ex-partner lastig zijn om de waarde en de inkomsten van het bedrijf te doorgronden. 

Het is voor beide ex-partners belangrijk dat de continuïteit van de onderneming gewaarborgd blijft, zeker als er (kinder)alimentatie is afgesproken. Dit betekent dat jullie een scheidingsspecialist en mediator nodig hebben die buiten de kaders mee kan denken, eventueel in overleg met specialisten. Het is zaak om een werkbare oplossing te bedenken waarin beiden zich kunnen vinden. 

Door mijn jarenlange ervaring bij ABN AMRO Bank en mijn achtergrond als erkend financieel adviseur met specialisatie scheiding ben ik in staat het bedrijf op waarde te schatten. Als mediator is het belangrijk om daarin objectief en neutraal te blijven. Om belangenverstrengeling te voorkomen werkt scheidings- en mediationpraktijk Consensis samen met diverse accountantskantoren in Steenwijk, Meppel, Emmeloord en Heerenveen. 

Voor ondernemers die tegen moeilijkheden in hun bedrijf aanlopen, kan de speciale mediationmethode van Consensis ook nog iets anders betekenen: klik hier.